Dimitri geeft het eerlijk toe over relatie met Vera in 'Big Brother': "Daar ben ik in de mist gegaan"

door: COS
Big Brother Vera en Dimitri
Afbeelding bron: GoPlay

Dimitri en Vera zorgden in de tweede week van 'Big Brother' voor een eerste romance in het huis. Dimi moest het huis vorige week verlaten.

Dimitri en Vera of 'Vimi' kenden een sterke start samen. We merkten de laatste weken echter dat Dimi steeds meer afstand nam van Vera. Bij 'No Biggie' met Liese Luwel en Naomi Timmerman vertelt dat hij het gevoel had dat hij afstand moest nemen om het 'spel' niet te belemmeren.

"Ik ben ook in de mist gegaan dat ik niet zoveel gesprekken met haar heb gehad. Dat geef ik eerlijk toe", zegt Dimi. "Dat ik niet met haar naar de sauna of in bad ging. Zij wou dat dan wel. Dat is misschien mijn fout geweest van dat niet te doen en diepgaande gesprekken te hebben."

Dimi wil wel iets duidelijk maken: "Ik zie die graag, hè", benadrukt hij. De liefde is naar eigen zeggen echt. "Ik ga haar erna sowieso nog zien en ga nog contact opnemen met haar ouders of familie en vrienden", belooft Dimitri. Op Valentijnsdag zal Vera ook iets ontvangen van Dimi. "Ik heb een roosje opgestuurd en een kaart", verklapt hij.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina