Big Brother Dimi en Peter uit 'Big Brother' geven hun opvallende mening over slaagkansen Grace en Tobias
COS
Dimi en Peter uit 'Big Brother' geven hun opvallende mening over slaagkansen Grace en Tobias
Foto: GoPlay

Met Vera en Dimitri is er alvast één 'Big Brother'-koppeltje. Een tweede koppel leek een tijdje in de maak: Grace en Tobias, oftewel Gracias.

Grace en Tobias hebben de afgelopen week veel met elkaar geflirt. Ze hebben nu samen beslist om in het 'Big Brother'-huis geen gevolg te geven aan hun gevoelens. Ze gaan kijken hoe het loopt wanneer het avontuur achter de rug is.

Op Instagram vroegen verschillende fans van het programma aan Dimi en Peter hoe zij de slaagkansen zien van 'Gracias'. "Denken jullie dat Grace en Tobias iets wordt na 'Big Brother'?", klonk een vraag in een recente livesessie op Instagram. "Hmm", klinkt het meteen bedenkend in koor.

"Goh, dat we het niet weten eigenlijk", klinkt het twijfelachtig bij Dimi. "Soms denken we ja en sommige dagen hebben we ook iets van nee. Dus we weten het zelf niet zo goed. Het is heel raar. Soms zie je dat ze echt beste beste vrienden zijn en soms zie je dat ze wel iets meer willen."

"Ze willen wel iets meer, maar ze willen sowieso niks in het huis en afwachten hoe het is buiten het huis en dan misschien iets beginnen. Ieder zijn geluk natuurlijk. Je moet denken: in een huis is dat allemaal heel heftig en je krijgt bepaalde gevoelens", legt Peter uit. "We zullen moeten zien hoe het erna loopt", aldus Dimi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.