Big Brother De nominaties zijn bekend in 'Big Brother': 'Het wordt een ongeziene battle tussen deze twee bewoners'
COS
De nominaties zijn bekend in 'Big Brother': 'Het wordt een ongeziene battle tussen deze twee bewoners'
Foto: GoPlay

Donderdagochtend moesten de bewoners nomineren. Enkele uren later bleek er opnieuw sprake te zijn van een ex aequo en dus moest Little Brother Grace een beslissing maken.

Grace werd naar de dagboekkamer geroepen en kwam enkele minuten later al huilend naar buiten. Ze had een verschrikkelijke keuze moeten maken. Donderdagmiddag werden de bewoners naar de woonkamer geroepen.

Grace zit met de handen voor het gezicht. Het zijn Salar en Nawel, de king en queen van 'Big Brother' die zaterdag in een ongeziene battle tegen elkaar zullen strijden. Grace legt vervolgens uit wat er gebeurd is in de dagboekkamer.

"De keuze was tussen Nawel en mezelf. Eerlijk: ik dacht dat het tussen jou en Tobias zou zijn." Grace had al aan Tobias en Nawel laten weten dat ze in dat geval Nawel zou willen redden.

Dat ze Nawels naam hoorde deed haar echt nog twijfelen haar te redden. "Ergens wil ik mezelf ook testen, want ik weet niet hoe ik buiten sta. Ik weet dat wel van jou en Salar", zegt ze tegen Nawel.

"Er is geen betere keuze", troost Nawel haar vriendin. "Ben je gek? Iedereen zou zichzelf redden. Ik ben echt blij dat dit het was. Je bent echt de liefste ooit. Je bent me helemaal niets verschuldigd", aldus Nawel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.