Big Brother De nominaties van de kijkers zijn bekend: 'Dit zijn de drie verrassende genomineerden'
COS
De nominaties van de kijkers zijn bekend: 'Dit zijn de drie verrassende genomineerden'
Foto: GoPlay

Het is donderdag en dat betekent naar traditie dat de nominaties bekend zijn. Ook deze week maken drie bewoners kans om naar huis te worden gestuurd.

"Succes allemaal", klinkt het bij iedereen wanneer de bewoners verzameld zijn in de woonkamer. "M'n hart zit in m'n keel", zegt Vera. "Kom, relax, jongens", klinkt het sussend bij Leroy. En dan... Streamlock. 

Op GoPlay.be komen we wel te weten wie het is geworden, want we kunnen al stemmen. Deze week staat Nawel al voor de vierde keer op het nominatiebord. Ook Leroy en Vera maken deze week kans op een exit.

"Precies zoals ik het had verwacht", reageert Leroy. "Als je logisch nadenkt aan de ranking van vorige keer", legt hij uit. Waar de bewoners nog niet uit zijn, is wie er juist genomineerd heeft: de kijkers of misschien zelfs hun familie?

"We gaan zeker nog weten als het zover is, hoe het komt. Ik denk dat niemand je had gegund een vierde keer op het bord te staan", zegt Kristof aan Nawel. "Ik snap er geen jota van", zegt hij nog.

Leroy heeft al vrede genomen met een eventueel vertrek. "Ik ga net zo graag naar huis. Ik mis mijn ouders en mijn kindje. Mij boeit het echt niet", besluit hij.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.