'De Mol'-fans doen straffe voorspellingen over mysterieus gezicht in promofilmpje

door: COS
de mol
Afbeelding bron: GoPlay

Fans van 'De Mol' hoeven niet meer lang te wachten. Deze week maakte Play4 bekend dat het tiende seizoen al op 20 maart start.

Het jubileumseizoen kondigde de zender aan met een mysterieus filmpje. Daarin is 'de mol' aan het woord. En we krijgen ook al iemand te zien: een figuur met een hoed.

De persoon ziet er een beetje eng uit. Misschien iets té eng om echt te zijn? Veel fans van het programma vermoeden dat we het gezicht van de mol al op een bepaalde manier te zien kregen.

"Gokje: is een AI-beeld, samengesteld uit alle gezichten van de deelnemers dit jaar", klinkt het op Twitter. "Deepfake morphing van alle kandidaten samen, denk ik. Mogelijk elke week een ander beeld waarbij de afvaller verdwijnt... Boeiend!"

Anderzijds wordt ook gedacht aan de mollen uit de vorige edities: Magda, Hugo en Marc uit de eerste seizoenen; Gilles, Eline, Pieter, Elisabet, Alina en Lennart uit de meest recente seizoenen. "Alle ex-mollen doen mee en dit gezicht is samengesteld uit alle gezichten van de ex-mollen", voorspelt een kijker. Spannend!

Tags de mol