Reactie 'Dancing With The Stars' neemt vanavond afscheid van kandidaat: 'Het zal erom spannen tussen deze twee'
COS
'Dancing With The Stars' neemt vanavond afscheid van kandidaat: 'Het zal erom spannen tussen deze twee'
Foto: Play4

'Dancing With The Stars' is vorige week weer van start gegaan. In de eerste aflevering moest er nog geen enkele kandidaat de wedstrijd verlaten.

Vanavond zien we de acht kandidaten opnieuw aan het werk. Nina Derwael, Nora Gharib, Lotte Vanwezemael, prinses Delphine, Yemi Oduwale, Metejoor, Jonatan Medart en Pieter Timmers zullen zich moeten bewijzen met een nieuwe dansstijl.

Vanavond moeten we wél afscheid nemen van één kandidaat. Wij vroegen onze lezers wie dat zal zijn. Het zal erom spannen, want Delphine van Saksen-Coburg en Pieter Timmers krijgen evenveel stemmen achter hun naam.

Stijve hark

"Pieter is een sympathieke man en een heel goede zwemmer, maar dansen is niet zijn dada", vindt iemand. Volgens jullie is hij te houterig. "Die is zo stijf als een hark", lezen we. Ook Viktor Verhulst kreeg die stempel, maar hij bleef toch weken in de wedstrijd.

Ook Delphine moet volgens jullie vrezen voor haar plaatsje. "Zonder rancune, maar Delphine is een stijve hark", klinkt het. Toch denken veel kijkers dat ze de dans zal kunnen ontspringen. "Die gaan ze een hand boven het hoofd houden", klinkt het. "Ze moeten aan de kijkcijfers denken."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.