'Dancing with the Stars' neemt drastische beslissing na coronabesmettingen

door: COS
Dancing With The Stars
Afbeelding bron: Play4

Deze week raakte bekend dat Nora Gharib en Lotte Vanwezemael besmet waren met het coronavirus. Er is nu een drastische beslissing genomen bij 'Dancing With The Stars'.

Zaterdag 8 januari zal er uitzonderlijk geen live show van 'Dancing With The Stars' te zien zijn bij Play4. Eerder deze week raakte al bekend dat Nora Gharib en Lotte Vanwezemael zaterdag niet zouden meedansen in DWTS nadat ze positief testten. 

Sinds de start van de show hanteert de productie van 'Dancing with the Stars' een streng testbeleid, waarbij zowel de kandidaten, hun danspartners als de crew meermaals en zorgvuldig worden getest.  Uit deze testen bleken nog meerdere personen besmet te zijn.

Daardoor zal er zaterdag uitzonderlijk geen live show zijn van de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. Maar the show will go on: de Friends and Family-aflevering waarin Jonatan, Delphine, Yemi, Nora, Nina en Lotte met een dierbare dansen zal op zaterdag 15 januari te zien zijn. 

Play4 zal zaterdag na de eerste live show van 'Big Brother' de film 'Dirty Dancing' uitzenden, die vanuit de 'Dancing With The Stars'-studio zal worden ingeleid door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

'Dancing With The Stars', vanaf 15 januari, elke zaterdag om 20.55 uur bij Play4.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!