'Dancing With The Stars'-kijkers verdeeld over favoriet voor winst: "Daar draait het toch om?"
COS
'Dancing With The Stars'-kijkers verdeeld over favoriet voor winst: "Daar draait het toch om?"
Foto: Play4

Lotte Vanwezemael moest vorige week 'Dancing With The Stars' net voor de finale verlaten. Nina Derwael, Nora Gharib en Jonatan Medart strijden zaterdag 12 februari voor de titel en de trofee.

Al na de eerste aflevering van 'Dancing With The Stars' werd Nina Derwael uitgeroepen tot de topfavoriete voor de winst aan het einde van de rit. En dat blijft ze ook na al die weken bij onze lezers.

Wanneer we vragen wie er zaterdag mag winnen, zijn de reacties overwegend in het voordeel van onze Olympische kampioene. "Ze hebben het allemaal supergoed gedaan, maar Nina steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit. Ze is niet alleen een fantastische gymnaste, maar ook een prachtige danseres", lezen we.

"Voor mij Nina, die staat bovenaan. Maar ze verdienen het alle drie", klinkt het verschillende keren. "Alle drie dansen ze zeer mooi, maar Nina is toch niet te overtreffen. Wat een elegantie!", merkt iemand op. "Iedereen doet z'n uiterste best, maar mijn favoriet in Nina", reageert iemand anders.

Hoewel Nina door de grote meerderheid van onze lezers alvast tot winnares van het derde seizoen wordt uitgeroepen, zijn er enkelen die iemand anders liever zien winnen. "Als ik eerlijk ben: Jonatan. Die is gegroeid in de dans, daar draait het toch om?", vindt iemand. "Jonatan mag winnen! Die is zo hard gegroeid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.