Caroline uit 'Blind Gekocht' verrast: "Of we opnieuw zouden deelnemen?"

door: COS
Caroline en Filip in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: GoPlay

Caroline en Filip kregen donderdag hun huis te zien in 'Blind Gekocht'. De initiële paniek maakte snel plaats voor opluchting en blijdschap.

"Er mag een bord 'te koop' op komen. Het stopt hier", klonk het vorige week nog bij Caroline in 'Blind Gekocht'. Ze kon zich niet inbeelden hoe Bart van het huis dat Béa had gekocht hun droomwoning zou kunnen maken. Er volgde enorm veel kritiek.

Toen ze het 'afgewerkte product' weken later eindelijk konden zien, beseften Caroline en Filip dat ze te voorbarig en impulsief gereageerd hadden. Wat ze met hun budget van 1 miljoen euro voorgeschoteld kregen was een ware parel.

Volgens Caroline was ze naar de verkeerde dingen op zoek en was het nodig dat iemand haar ogen door anderen geopend werden. "Hier blijven we wonen tot we naar het rusthuis moeten", klinkt het bij Caroline in Het Nieuwsblad.

"Nu we zo gelukkig zijn in deze woning beseffen we nog meer dat we dit programma nodig hadden", zegt ze. "Mocht ik op voorhand weten hoe alles zou verlopen, zou ik opnieuw deelnemen. Zelfs met de kritiek."