Caroline en Filip uit 'Blind Gekocht' dreigen met juridische stappen na valse reviews

door: COS
Blind Gekocht - Caroline - Fili
Afbeelding bron: Play4

De passage van Caroline en Filip in 'Blind Gekocht' is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het koppel had maar liefst 1 miljoen euro over voor hun droomhuis.

Caroline en Filip lokten op sociale media veel reacties uit door enkele opvallende uitspraken in 'Blind Gekocht'. Vooral op Twitter en Facebook werd het miljonairskoppel enorm hard aangepakt. Maar het ging ook verder.

Verschillende misnoegde kijkers lieten zich ook uit via de Google Reviews-pagina van hun binnenspeeltuin. "Het is 45 min rijden naar daar... komaan, dat is veel te ver. Ik heb gezocht naar een woning in de buurt maar, god, allemaal lintbebouwing", klinkt een van de reacties.

Het koppel heeft nu een advocaat onder de arm genomen en dreigt met juridische stappen. Een vijftal mensen heeft al een brief ontvangen waarin staat dat ze geen contact met Caroline, Filip of hun familie mogen openmen en dat ze zich ook niet meer schadelijk mogen uitlaten tegenover het koppel.

Er wordt in de brief ook gevraagd de valse slechte review te verwijderen binnen de drie dagen. Gebeurt dat niet, dan volgt er een strafklacht en kan een dwangsom geëist worden. "Onze enige insteek is om zakelijke schade aan het bedrijf te voorkomen", zegt de advocaat van het koppel aan Het Laatste Nieuws.