Caroline en Filip na veelbesproken passage in 'Blind Gekocht': "Wat een dramaqueen"
COS
Caroline en Filip na veelbesproken passage in 'Blind Gekocht': "Wat een dramaqueen"
Foto: Play4

'Blind Gekocht' loopt bijna op z'n einde. Jani Kazaltzis ging in de aflevering van donderdag alvast een keer langs in Gent en Beringen om te kijken of de bewoners nog gelukkig zijn met hun woning.

In Beringen hebben Caroline en Filip de rust en privacy gevonden die ze zochten. De eerste kennismaking met het huis verliep allesbehalve vlot, maar nu kan Caroline haar geluk niet op: "Dit is eigenlijk nog een level beter dan Grobbendonk. Dit is echt onvoorstelbaar. Dit is wauw."

Voor Caroline en Filip was het een parcours van vallen en opstaan. "Je komt jezelf op allerlei vlakken tegen. Dat is op zijn zachts uitgedrukt. Maar eigenlijk, als we dit dan zien, dan denk ik: waar zijn al die zorgen voor geweest? Wat een dramaqueen", lacht Caroline.

Nu ze vlakbij het werk wonen is hun leven helemaal veranderd. "Dat heeft een weerslag op je humeur", merkt Caroline op. Ze zijn minder gejaagd en kunnen meer aandacht geven aan hun kinderen. "Ik ben nu de mama die ik altijd heb willen zijn. Ik heb tijd voor mijn kinderen. Ik ben rustig, ontspannen. Het is zalig gewoon."

In hun binnenspeeltuin krijgen Caroline en Filip vaak de vraag of ze oprecht blij zijn met hun huis of dat het alleen voor de camera is. "Ik kan iedereen geruststellen: het is wel echt. Het is een prachtig huis. Ik denk: als ik hier niet gelukkig mee ben, dat zou wat abnormaal zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.