'Blind Gekocht'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde na zinderende seizoensfinale

door: COS
Jitse en Bianca in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

Donderdag was de laatste aflevering van het vierden seizoen van 'Blind Gekocht' te zien op Play4. Die zorgde voor een emotionele ontknoping voor alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse.

Even leek het erop dat het Bea voor het eerst in de geschiedenis van het programma niet zou lukken om een huis te vinden. Wanneer Jani Kazaltzis Jitse en Bianca komt halen voor een wandeling, gebeurt er echter iets wat niemand had verwacht: Bea heeft een huis gevonden in hun eigen straat!

Van de 170.000 euro die ter beschikking was, bleef nog 16.000 euro over voor een opfrisbeurt. Met 4.000 euro extra van Bianca lukte het Bart om moeder en zoon een nieuwe keuken, badkamer én woonkamer te geven. Het zorgde voor hartverwarmende reacties bij het duo.

Op sociale media zijn kijkers duidelijk enorm ontroerd door de dankbaarheid van Bianca en haar zoon. "Bianca en Jitse gun je nu eens al het geluk in de wereld", klinkt het. "Hoe dankbaar kan je zijn... Prachtig om te zien!" En: "Oprecht gelukkig dat ze een huis gevonden hebben voor Bianca en Jitse."

"Gunfactor gaat door het dak voor Bianca en Jitse", reageert VRT-nieuwsanker Xavier Taveirne. Ook MNM-presentator Wanne Synnave is geraakt door de reactie van het duo: "Bianca en Jitse hebben echt mijn hart veroverd. Zo aangedaan van hun dankbaarheid."