Big Brother 'Big Brother' zorgt voor enorme plottwist: "Deze bewoner heeft een vrijstelling"
COS
'Big Brother' zorgt voor enorme plottwist: "Deze bewoner heeft een vrijstelling"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' werden de bewoners vanochtend wakker met een grote verrassing. Het huis lag plots vol gekleurde ballonnen.

In sommige ballonnen zat een papiertje verstopt. Wie die vond, dacht een vrijstelling voor deze week te hebben gevonden. Het enthousiasme was dan ook immens groot elke keer iemand een briefje vond.

Maar Big Brother zou Big Brother niet zijn als hij geen gekke plotwending had voorbereid. Grace vond als enige geen ticket. Ze hoeft echter niet te vrezen voor haar plekje, want Big Brother kondigde plots aan dat Grace de vrijstelling gewonnen heeft. 

"Great mindfuck, Big Brother. De rest strijdt verder in de volgende challenge", klinkt het op Facebook. "Echt een goede zet van Big Brother, zo onverwachts", lezen we nog. En: "Prachtige plotwending!"

Over het algemeen zijn de livestreamkijkers erg blij voor Grace. "Verdiend! Ze heeft gestreden tot het einde met die ballonnen", klinkt het. "Ze heeft dat verdiend! Vond het al raar dat ze als enige zou overblijven, maar dit had ik niet verwacht!"

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.