Big Brother 'Big Brother'-winnares Jill Goede erg geschrokken door wat ze moet lezen: "Hoop dat je je nu goed voelt"
COS
'Big Brother'-winnares Jill Goede erg geschrokken door wat ze moet lezen: "Hoop dat je je nu goed voelt"
Foto: Play4

Jill Goede maakte via sociale media bekend dat ze Salar in het 'Big Brother'-huis wil houden. Meer nog: hij mag haar opvolgen als de winnaar van het programma.

Jill Goede gaf ook toe dat ze wel een drankje met Salar zou willen doen. Die uitspraak lokte een erg gemene reactie uit. "Dikzak", "niemand die jou moet" en "wanhopig sletje" moest Jill lezen in haar inbox. 

De 'Big Brother'-winnares is erg geschrokken van de reacties. "Even serieus, ook ik ben een mens van vlees en bloed. En ik hoor en zie dat zoveel mensen 'haat' krijgen", schrijft Jill op Instagram Stories.

"Hoe kan je iemand zo afbranden op sociale media?", vraagt ze zich luidop af. "Is het dan dat je je goed voelt door zoiets te doen? Ik kan het soms makkelijk achter me laten, maar niet iedereen kan dat... Misschien moeten we allemaal eens twee keer nadenken voordat we iets sturen."

"Onze lieve Lisa was nog niet klaar met me. En dat omdat je me alleen hebt gezien op tv of omdat ik iemand iets gun? Wees toch leuk en lief voor elkaar. Hoop dat je je nu goed voelt, Lisa. Liefs, het wanhopige sletje", aldus Jill Goede.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.