Big Brother moet volgens kijkers ingrijpen: "Sluit ze op tot het weer goed is!"

door: COS
Bewoners in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Nawel had onlangs een goed gesprek met Kristof. Ook met Dimi heeft ze woensdag een openhartig gesprek gehad om dingen uit te praten.

"Dus ik lees dat Nawel een goed gesprek heeft gehad met Dimi? Fijn, maar dat doet er nu niet toe. Ik vind dat een gesprek tussen Nawel en Salar meer prioriteit verdient. Zeker als je weet van waar ze komen en hoe alles nog aan het smeulen is. Er is niks uitgepraat", zegt een misnoegde kijker op Twitter.

Die kijker is niet de enige die wil dat er een nieuw gesprek tussen Nawel en Salar plaatsvindt. "Oké, Nawel, kan je a.u.b. op deze manier ook een gesprek voeren met Salar? Ik wil dat zij terug overeenkomen", zegt iemand. "Nu Salar en Nawel nog zo'n gesprek, we willen het gouden trio terug."

"Nawel, zet je trots aan de kant en Salar, hou je mond. Iedereen verdient een tweede kans, maar zij begrijpen dat niet. Big Brother, sluit ze op tot het terug goed is!", stelt een kijker voor.

"Waarom zet Big Brother Salar en Nawel niet gewoon in de Game Room. Ga maar zitten tot het uitgepraat is. Hoppa, drama en gezeik opgelost", klinkt het nog bij een andere kijker.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina