Big Brother Big Brother maakt het bekend: 'Nawel staat naast deze persoon op het nominatiebord'
COS
Big Brother maakt het bekend: 'Nawel staat naast deze persoon op het nominatiebord'
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag moesten twee bewoners het 'Big Brother'-huis verlaten. Ook komende zaterdag zal (waarschijnlijk) een bewoner het huis moeten verlaten.

Tijdens 'Viewers Week' speelden de 'Big Brother'-bewoners verschillende 'Safety Challenges'. Zo konden de bewoners immuniteitspins winnen. Tijdens de eerste challenge liep het meteen mis voor Nawel. Ze viel als eerste af en had zo meteen een nominatie aan haar been.

Woensdag moesten de bewoners alsnog nomineren, nadat het kijkersspel geen nominatie voor Nouchine, Hanne of Julio opleverde. Vandaag werd het resultaat bekendgemaakt. Deze week zijn er maar twee bewoners genomineerd: Nawel en Hanne.

Hanne had het wel verwacht dat ze op het nominatiebord zou staan. "Het is niet zo dat ik het deze week uit mijn handen heb laten glippen. Ik kan het mezelf niet verwijten", besluit ze. 

"Als ik eruit ga, ben ik blij dat ik tegen zo'n sterke eruit ga", zegt Hanne na een dikke knuffel met Nawel. Voor Nawel, die al voor de vijfde keer op het bord staat, geldt dat ook.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.