'Big Brother'-kijkers verrast door kandidaat: "Aan het openbloeien"
LHX

Het afgelopen weekend moest Dimitri het 'Big Brother'-huis verlaten. Slecht nieuws voor Vera, want zij is tot over haar oren verliefd op hem. 

Veel kijkers stelden zich de afgelopen tijd vragen bij de relatie van Vera en Dimitri in 'Big Brother'. Volgens de meerderheid is Vera wel echt verliefd op hem, maar waren Dimitri's intenties twijfelachtiger. Terwijl Vera voortdurend aan Dimitri hing, leek hij niet zoveel interesse te tonen.

Nu Dimitri weg is uit het huis, zijn er veel kijkers die hopen dat Vera eindelijk eens wat meer zichzelf kan zijn in plaats van steeds naar hem toe te trekken. Het lijkt er alvast op dat dat wel aan het lukken is.

"Het verschil zie je al goed. Ze doet met iedereen mee en kan tenminste lachen nu", schrijft iemand op sociale media. "Ik heb haar nog nooit zoveel zien praten als nu", klinkt het ook. "Ze is inderdaad aan het openbloeien."

"Ik hoop dat ze nu de kans krijgt om te laten zien hoe leuk ze kan zijn", wordt er gezegd. "En dat mensen haar niet massaal naar huis stemmen, maar haar nog een kans geven." 

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.