Big Brother 'Big Brother'-kijkers verontwaardigd door plannetje bewoner: "Waant zichzelf al in de finale"
COS
'Big Brother'-kijkers verontwaardigd door plannetje bewoner: "Waant zichzelf al in de finale"
Foto: GoPlay

Nawel of Hanne: een van hen zal zaterdag 'Big Brother' verlaten. Wie blijft en wie moet vertrekken, zal een grote impact hebben op het verdere verloop van het experiment.

Nog maar acht bewoners blijven over in 'Big Brother'. De finale komt voor iedereen nu wel echt dichtbij. Sommigen willen hun plekje in die finale graag zo snel mogelijk veilig stellen. Tobias en Grace zijn dan ook begonnen met het smeden van plannetjes.

In een nachtelijk fluistergesprek hebben Tobias een Grace over het verdere verloop van 'Big Brother'. Daaruit blijkt dat Nouchine het volgende slachtoffer zal worden en ook Salar eraan zal moeten geloven. Hanne erin houden is volgens Tobias gunstig voor 'Gracias'.

Kijkers vinden dat ze wat naast hun schoenen beginnen lopen. "Tobias eruit! Waar is die mee bezig?", klinkt het. "Exit en snel! Waant zichzelf al in de finale, hopelijk valt het dik tegen", merkt een kijker op. "Nu zien we zijn ware aard. Maar wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in."

"Ik hoop dat ze in het huis hun ogen openen en Tobias op de bank krijgen volgende week", zegt een kijker. "Enige oplossing is Nawel in het huis laten. Hanne kan hen jammer genoeg niet tegenhouden. Ze zal gebruikt worden en dan genadeloos aan de kant geschoven worden."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.