'Big Brother'-kijkers verontwaardigd door bewoner: "Wanneer gaan jullie ingrijpen?"

door: COS
Big Brother - Peter en Kristof
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' krijgen we elke weekdag een samenvatting van het leven in het huis. De livestream van het programma is dag en nacht te bekijken.

Kijkers van de 'Big Brother'-livestream zijn niet blij met wat ze de afgelopen dagen hebben gezien. Bepaalde uitspraken van Kristof gaan volgens sommige kijkers echt te ver.

Deze week strijden de bewoners om immuniteit. Kristof lijkt die van Nouchine maandag afgesnoept te hebben. "Kristof heeft geluk, want ik denk dat hij er snel uit ligt. Bijna heel Twitter is tegen hem gekeerd na enkele uitspraken", lezen we op Facebook.

"Big Brother, wanneer gaan jullie ingrijpen bij Kristof? Seksistische, racistische en homofobe grappen. Gisteren een rape-job. Theo heeft vorig jaar ook op z'n donder gehad? Kom op!", klinkt het op Instagram. "Ik had al van in het begin niet zo'n goed gevoel bij hem."

Op Twitter lanceerde iemand alvast een poll. "De diverse uitspraken van Kristof gaan veel te ver. Big Brother moet ingrijpen", klinkt die. Van meer dan 250 Twitteraars is meer dan de helft het eens.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina