Big Brother 'Big Brother'-kijkers trekken drastische conclusie: "Ze hebben hun eigen ruiten ingegooid"
COS
'Big Brother'-kijkers trekken drastische conclusie: "Ze hebben hun eigen ruiten ingegooid"
Foto: GoPlay

Nouchine en Kristof zijn al zeker van hun plek in de finaleweek van 'Big Brother'. Hun maatje Salar gunden ze donderdag de derde plek in de finaleweek.

Nouchine en Kristof kregen deze week de taak om iemand een plek in de finaleweek te geven en dus vrij te stellen van de nominaties deze week. Nouch twijfelde eerst nog om Grace de plek te geven, maar uiteindelijk kozen de thuisverpleegkundige en aardrijkskundeleraar toch voor Salar.

"Niet slim, niet goed nagedacht", vinden veel mensen op sociale media. Volgens veel 'Big Brother'-kijkers mag Salar nu al bijna zeker zijn van de overwinning. "Ik ben fan van Salar, maar zou het zo niet gedaan hebben als je zelf wil winnen", merkt iemand op.

"Niet tactisch gekozen... Nu hebben ze pech", klinkt het resoluut. "Ze hebben hun eigen doodvonnis getekend", meent een kijker. "Heel dom! Ze moeten juist geen sterke speler mee de finaleweek in nemen", lezen we nog op Facebook.

"Wat stom, nu kunnen ze het zelf wel schudden. Hoe dom kan je zijn?", vraagt iemand zich luidop af. "Ik denk dat ze hun eigen ruiten nu ingegooid hebben. Kunnen het allebei niet tegen Salar winnen", besluit nog iemand.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.