'Big Brother'-kijkers niet blij met wat ze bij Tobias zien: "Stilaan valt zijn masker af"
LHX
'Big Brother'-kijkers niet blij met wat ze bij Tobias zien: "Stilaan valt zijn masker af"
Foto: GoPlay

Tot nu toe was Tobias de favoriet van veel 'Big Brother'-kijkers. Hij was immers altijd lief tegen iedereen en deed niet echt mee met de bondjes die ontstonden. Daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn.

In een gesprek met Grace probeert Tobias Grace te overtuigen om tegen Nawel samen te spannen. Op Grace heeft het weinig impact. "Ik luister altijd naar beide kanten en ga op mijn gevoel af", reageert ze. En samenspannen met Salar ziet ze momenteel niet zitten.

Omdat Tobias tot nu toe steeds zo eerlijk leek, komt het bij veel kijkers hard binnen. "Stilaan valt lieve Tobias zijn masker af", klinkt het op sociale media. "Vies spel speelt Tobias."

"Ik had dat niet verwacht van Tobias, maar je ziet wat het huis kan doen. Ik dacht eerst dat hij zich liet meeslepen, maar hij doet het gewoon zelf", schrijft iemand anders. "Hij is voor mij niet meer nummer 1, hoor."

Toch zijn er ook kijkers die hem verdedigen. "Uiteindelijk doet elke bewoner dat, dus waar hebben we het over?", klinkt het onder andere. "Het is en blijft toch een spel, dus het is toch logisch dat hij een plan bedenkt om zover mogelijk te geraken met de mensen die hij graag heeft?"

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.