Big Brother 'Big Brother'-kijkers maken hun keuze: "Deze bewoner is de verdiende winnaar!"
COS
'Big Brother'-kijkers maken hun keuze: "Deze bewoner is de verdiende winnaar!"
Foto: GoPlay

Vanavond valt het doek over het tweede seizoen van 'Big Brother'. Grace, Kristof of Salar gaat naar huis met de titel en een jackpot van meer dan 60.000 euro.

Wekenlang maakten kijkers duidelijk wie hun favorieten waren. Dat doen ze net voor de finale opnieuw. Met een steekproef van zo'n 14.000 stemmen in de grootste 'Big Brother'-fangroep lijkt de winnaar al duidelijk.

Kristof moet het met minder dan 4 procent van de stemmen stellen. Grace doet het een stuk beter met net geen 28 procent van de stemmen, maar de uitgesproken winnaar in de poll is Salar met 68 procent.

"Salar is de verdiende winnaar! Super gegroeid in het spel", klinkt het in de reacties. "Ik denk dat Salar gaat winnen, maar ik gun het Grace ook. Eigenlijk gun ik Grace het geld en Salar de titel. Maar zo werkt het natuurlijk niet", lezen we nog.

"Als Grace wint, is het gewoon een gemanipuleerde boel, maar geen verrassing", merkt iemand op. "Als Kristof dit wint, is het overduidelijk dat we niet te zeggen hebben", vindt nog iemand.

"Wel jammer dat het er zo vingerdik op ligt dat Salar de winnaar gaat zijn dit jaar. Niets spannends meer aan", reageert iemand. Al zou het wél nog spannend kunnen worden. Nawel riep al haar fans namelijk op om op Grace te stemmen.

Wie 'Big Brother' wint, zien we vanaf 20.00 uur bij Play4 en op GoPlay.

Meer nieuws

Meer nieuws

.