Big Brother 'Big Brother'-kijkers lijken eensgezind: 'Deze bewoner dreigt te zullen moeten vertrekken'
COS
'Big Brother'-kijkers lijken eensgezind: 'Deze bewoner dreigt te zullen moeten vertrekken'
Foto: GoPlay

Het is zaterdag en dat betekent een nieuwe 'Big Brother LIVE'. Wat dat vooral betekent is een nieuwe eliminatie.

Sercan, Kitty en Amy moesten het 'Big Brother'-huis al verlaten. Op zaterdag 29 januari komt daar een vierde - en als Big Brother voor een verrassing wil zorgen zelfs een vijfde - geëlimineerde bewoner bij.

Tijdens 'Break-Up Week' waren de bewoners van de gouden kamer immuun. Enkel de bewoners van de groene kamer maakten kans op een nominatie. Kristof, Vera en Peter konden de dans ontspringen. Julio, Nawel en Eveline niet.

Eén bewoner lijkt alvast niet te moeten vrezen voor zijn plekje in het 'Big Brother'-huis: Julio. Op verschillende polls zien we dat Julio met voorsprong de meeste stemmen haalt om in het huis te blijven.

Het lijkt dus dat er na Kitty en Amy opnieuw een vrouw zal vertrekken. Hoewel Nawel veel tegenstanders heeft, kreeg ze er de afgelopen weken heel veel fans bij.

Een stuk meer dan Eveline, die zich nog niet echt op een bepaalde manier profileerde in het huis. In de polls krijgt zij dan ook een stuk minder stemmen. Eveline lijkt dus de volgende bewoner die dreigt te moeten vertrekken.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.