'Big Brother'-kijkers erg ontroerd door wat Salar doet voor Nouchine: "Daar ben ik je dankbaar voor"

door: COS
Salar en Nouchine
Afbeelding bron: GoPlay

Na anderhalve maand zijn er veel hechte vriendschappen ontstaan in het 'Big Brother'-huis. Zo zijn Salar en Nouchine al enkele weken twee handen op één buik.

Voor de tweede week op rij staat Salar op het nominatiebord. Op zaterdag 12 februari dreigt hij naar huis te worden gestuurd door de kijker. Hoewel het lijkt alsof de kijkers hem wel zullen redden, houdt Salar rekening met een mogelijke exit.

Salar wil alvast op een mooie manier afscheid nemen van maatje Nouchine en laat een boodschap voor haar achter op een krijtbordje. Dat zal hij zaterdagavond voor de liveshow achterlaten op haar bed.

"Inmiddels ben ik al weg. Ik wil je bedanken voor alle mooie/grappige momenten. Jij bent mijn beste maatje sinds dag 1. Wij hebben zoveel lol gehad en daar ben ik je dankbaar voor. Bedankt voor alles en houd je sterk", klinkt het bij Salar.

Heel ontroerend

"De schat. Hoe lief is dat van Salar", klinkt het op sociale media. "Hij is een schatje en hoop echt dat hij dit voor niks heeft geschreven", merkt een fan op. "Heel ontroerend, maar je blijft, Salar!"

Salar maakte bij veel kijkers eerste niet zo'n goede indruk. "Maar gaandeweg is hij een topper geworden", zegt een kijker. "Ik kon hem niet uitstaan in het begin, nu zou ik hem enorm missen in het huis."