Big Brother 'Big Brother'-kijkers doen verrassende suggesties: "Alleen dan mag er een volgend seizoen komen"
COS
'Big Brother'-kijkers doen verrassende suggesties: "Alleen dan mag er een volgend seizoen komen"
Foto: GoPlay

Het tweede seizoen van 'Big Brother' komt zaterdag tot een einde. Wij vroegen jullie of er volgend jaar een derde seizoen moet komen.

De meningen over de toekomst van 'Big Brother' zijn verdeeld. Er klinken veel positieve reacties, maar er is vaak ook een 'maar'. Voor veel kijkers mag het programma terugkomen. "Maar niet op deze manier. De kijkers hebben niet kunnen beslissen, Big Brother deed dat zelf", klinkt het.

"Het mag terugkomen, maar dan mag het er wel eerlijke aan toe gaan." Het 'oneerlijke spel' doet veel kijkers ook resoluut afhaken voor een volgend seizoen. "Jullie hebben het spel te veel geregeld", merkt iemand op. "De verkeerde personen zijn erin gehouden door Big Brother."

"Als het is zoals dit jaar hoeft het niet terug te komen. Met rare twisten, mensen erin houden, het spel naar hun hand zetten. Met de bewoners hun voeten spelen en met die van ons", klinkt het scherp. "Het was een grote teleurstelling dit jaar. De kijker heeft het voor het zeggen? Niet dus."

Betty, Bart & Spillie

In vergelijking met vorige seizoenen vinden kijkers dit een teleurstelling. "Iets wat goed was, moet je niet uitmelken! Het origineel was het beste, nu flauwe afkooksels", vindt een kijker. "Het is goed geweest zo. Vond deze reeks al veel minder dan vorig jaar."

Veel kijkers doen meteen een suggestie: "Alleen met Belgen erin, zoals in de eerste seizoenen. Dat was tenminste iets om met plezier naar te kijken", vindt iemand. "Een goede 'Big Brother' zoals de eerste keer met Bart, Betty en Spillie, dat moeten ze terugbrengen en alleen met België." En: "Zoals de eerste keer, dan mag het nog eens."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.