Big Brother grijpt zelf in: "Ik beslis dat het spel voor jullie afgelopen is"

door: COS
Team Goud in 'Big Brother' - Hanne
Afbeelding bron: GoPlay
Team Groen in 'Big Brother' - Nawel
Afbeelding bron: GoPlay

De bewoners van 'Big Brother' kregen een waanzinnige uitdaging. Er werd woensdagochtend weer een 'House vs. House'-challenge aangekondigd.

Langs beide kanten moest een bewoners gekozen worden die aan de muur zou worden geplakt door de andere bewoners. De persoon die het langste zou blijven hangen, zou de winnaar zijn van de opdracht.

De bewoners van de gouden kamer kozen voor Hanne, bij de groene kant was Nawel de uitverkorene. De dames hielden het erg lang vol. Big Brother maakte het dan ook moeilijk door de dames een appel in de mond te laten nemen. De persoon die die het eerste zou laten vallen, zou verliezen.

Ook die opdracht voerden Hanne en Nawel geweldig uit. Alleen kwam de veiligheid wel in gedrang. Vooral bij Nawel. De tape rond haar hals zou het gevaarlijk maken. Big Brother zag zichzelf dan ook genoodzaakt een ingrijpende beslissing te nemen. "Ik beslis hierbij dat het spel voor jullie afgelopen is", klonk het net voor 13 uur.

Het gevolg? "Jullie hebben allebei gewonnen en krijgen allebei een punt." Maar er staat de bewoners nog iets leuks te wachten: "Jullie krijgen ook allebei een feest en muziek." Dat feestje komt er in de vorm van een silent disco.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina