Big Brother Big Brother geeft gehoor aan kritiek van kijkers en tikt bewoners op de vingers
COS
Big Brother geeft gehoor aan kritiek van kijkers en tikt bewoners op de vingers
Foto: GoPlay

Op sociale media worden de uitspraken van de 'Big Brother'-bewoners uitvoerig besproken. Volgens veel kijkers (van de livestream) gaan die soms echt te ver.

Na enkele uitspraken van Kristof die de wenkbrauwen deden fronsen, is het nu een uitspraak van Dimitri die voor ophef zorgt op Twitter. Hij gebruikte het n-woord.

Kijkers riepen 'Big Brother' en Play4 meteen op om actie te ondernemen. Dat heeft Big Brother nu zelf gedaan met een duidelijke boodschap. "Ik wil iets met jullie bespreken. Het duurt niet lang, maar het is wel van belang", begint Big Brother zijn boodschap.

Racisme, discriminatie en seksisme

"Jullie wonen nu een paar weken samen in mijn huis, jullie leren elkaar steeds beter kennen en ik jullie ook. Zoals jullie weten mogen jullie je in dit huis welkom en vrij voelen en mogen jullie ook vrijuit spreken tegen elkaar en tegen mij."

"Maar ik heb ook altijd gezegd: mijn huis, mijn regels. En een van die regels is: ik wens in dit huis geen racistische, discriminerende of seksistische uitspraken. Wees hier alert op en blijf hier alert op. Tot zover. Dank jullie wel", besluit Big Brother.

De bewoners hebben niet meteen een idee wat er precies bedoeld wordt. Ze beginnen meteen te brainstormen over welke uitspraken verkeerd zijn overgekomen. Ze besluiten wel allemaal er in de toekomst op te zullen letten. Hopelijk is de boodschap echt overgekomen.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.