Big Brother Big Brother gaat bewoners enorm hard doen schrikken met dit nieuws
PMN
Big Brother gaat bewoners enorm hard doen schrikken met dit nieuws
Foto: Big Brother

Het gaat een bewogen ochtend worden voor de bewoners van het ‘Big Brother’ - huis. Hun huisbaas heeft nieuws waar ze iemand niet goed van gaan zijn.

De bewoners hebben hun lijstje met wie ze gaan nomineren al klaar. Alleen gaan ze dat deze week niet nodig hebben.

De kijker mag immers beslissen wie er deze week genomineerd is. De bewoners krijgen het nieuws vanochtend te horen.

115 camera’s, 68 dagen op de teller en  acht overgebleven bewoners, zeven exits, vier vrijwillige vertrekken en 0 privacy: zijn experiment heeft nog maar 32 dagen te gaan en daarom besluit Big Brother dat het anders moet.

Hij geeft de kijker meer macht dan ooit niet de bewoners zelf, maar de kijker zal gaan nomineren deze week. Big Brother geeft deze week al zijn macht uit handen, door de kijker te laten beslissen over het lot van zijn bewoners. Anders dan anders, bepaalt de kijker niet alleen welke bewoner het huis moet verlaten, maar ook in de eerste plaats wie er op de nominatielijst komen te staan. 

Een rol die normaliter was weggelegd voor de bewoners zelf. Big Brother zal het nieuws op dinsdagochtend 9 maart aan de bewoners vertellen. Dit is meteen in de 24/7 livestreams te zien, als ook in de reguliere aflevering dezelfde avond. Wat de bewoners niet weten, is dat in plaats van twee, drie van hen genomineerd zullen worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.