'Big Brother'-bewoonsters Grace en Hanne emotioneel na wat ze te lezen krijgen
COS
'Big Brother'-bewoonsters Grace en Hanne emotioneel na wat ze te lezen krijgen
Foto: GoPlay

Op dinsdagochtend laat Big Brother z'n goed hart zien. Twee bewoonsters kregen post om een speciale reden.

Na 'Big Brother LIVE' kreeg Peter zaterdag post. Het was een brief van zijn partner Dirk. Op 28 januari hadden ze elkaar twintig jaar geleden immers leren kennen. Een jubileum dat Big Brother niet zomaar liet passeren. Nu hebben ook Grace en Hanne persoonlijke post gekregen.

Graces zoon Jona is twintig jaar geworden. Ze zongen al 'happy birthday' en Grace knutselde al 'Happy B-dag Jona 20 jaar'. Dat plakte ze aan de muur. Ook Hanne heeft iets te vieren: de verjaardag van haar dochtertje Yana. Afgelopen weekend knutselde zij ook al versieringen.

Net als Grace krijgt Hanne vanochtend het mooiste geschenk van Big Brother: een brief van hun kind. Grace en Hanne kunnen niet genoeg krijgen van hun brief en lezen hem verschillende keren voor ze aanschuiven aan de ontbijttafel.

"Ik ga hier weg of ik ga beginnen blèten", klinkt het bij Nawel, terwijl een geëmotioneerde Hanne haar brief opnieuw leest. "Gefeliciteerd, mam", zegt Grace tegen Hanne. "Jij ook", reageert een dolgelukkige Hanne. Het is natuurlijk fijn om te horen dat alles goed gaat en zeker op een verjaardag die ze moeten missen door hun verblijf in het huis.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.