Big Brother 'Big Brother'-bewoners hebben moeilijke knoop doorgehakt: "Deze bewoner krijgt laatste immuniteitspin van ons"
COS
'Big Brother'-bewoners hebben moeilijke knoop doorgehakt: "Deze bewoner krijgt laatste immuniteitspin van ons"
Foto: GoPlay

Het is 'Survival Week' bij 'Big Brother'. Aan het begin van de week kreeg iedereen te horen genomineerd te zijn.

Door opdrachten konden de bewoners immuniteit winnen. In volgorde van de opdrachten waren dat Nawel, Tobias, Kristof, Grace, Nouchine en Salar. Dimitri won de immuniteit van de kijker.

Donderdagochtend werden alle bewoners met immuniteit naar de Game Room geroepen. Daar hadden ze het over de drie overgebleven bewoners: Kitty, Peter en Vera. Ze hadden de moeilijke om een laatste persoon te kiezen die immuniteit zou krijgen.

Kristof kwam het nieuws vertellen: Kitty en Peter kregen elk twee stemmen, Vera kreeg er drie. "Je mag je immuniteitspin uit het doosje halen, Vera", klonk het bij Kristof. De opluchting is natuurlijk groot bij Vera.

Bij Kitty is de teleurstelling dan weer enorm groot. Ze zondert zich meteen af en barst in tranen uit. "Ik ben echt een fucking dom varken", herhaalde Kitty meermaals. Eerder deze week had Kitty immers de kans om voor 100 euro een vrijstelling te kopen. Ze koos echt voor eten voor de groep.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.