Big Brother 'Big Brother'-bewoners hebben een duidelijke mening over Gert Verhulst en zijn gezin
COS
'Big Brother'-bewoners hebben een duidelijke mening over Gert Verhulst en zijn gezin
Foto: Instagram @play4_be

Binnenkort stappen de vijf overgebleven 'Big Brother'-bewoners opnieuw het echte leven in. Deze week staat dan ook helemaal in het teken van 'Back To Reality'.

Tijdens 'Back To Reality'-week hebben de bewoners van 'Big Brother' het ook over een realityprogramma: 'De Verhulstjes'. Van Gert Verhulst en zijn gezin blijken vooral Kristof en Nouchine grote fans.

"Gert Verhulst is een zieke legend. Ondanks dat hij honderden miljoenen heeft, gaf die toch nog optredens voor kinderen, wat eigenlijk niet moet, maar hij doet dat gewoon", zegt Kristof. "Da's ook zo'n down to earth man", vult Nouch aan.

"Die heeft gewoon van zijn plezier zijn beroep gemaakt", klinkt het vol ontzag bij de schlagerzanger. "In zijn talkshows praat die nog beschaafd Nederlands, maar in 'De Verhulstjes' is die echt megaplat", merkt Kristof nog op.

Ook Gerts kinderen komen ter sprake. "Da's zo lachen dat Marie altijd zo keilief is en dat Viktor soms zo'n beetje autistisch is", lacht Kristof. "Die Marie is echt een schattige", vindt Nouchine. "Chille kinderen", vindt Kristof "Leuk gezin wel", besluit Nouchine.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.