Video ‘Big Brother’-bewoners feliciteren Julie Vanderzijl op deze bijzondere en emotionele dag
‘Big Brother’-bewoners feliciteren Julie Vanderzijl op deze bijzondere en emotionele dag
Foto: Instagram @julievanderzijl

Julie Vanderzijl was één van mensen die vorig jaar het ‘Big Brother’-avontuur aanging. Ongetwijfeld een rollercoaster die ze nooit zal vergeten. 

Vandaag blikt Julie Vanderzijl terug op een heel bijzondere dag in het 'Big Brother'-huis. Want exact één jaar geleden zag deze dag er helemaal anders uit. Op Instagram plaatst ze enkele foto’s met haar zoontje Eden die vandaag zes kaarsjes uitblaast.

Daarnaast schrijft ze een emotionele boodschap voor hem. Zo zegt ze onder andere dat ze vorig jaar wakker werd met tranen en ermee ging slapen. Het deed haar zoveel pijn dat ze haar zoontje geen ‘gelukkige verjaardag’ kon wensen. Gelukkig kan ze dit jaar wel samen met Eden vieren, en daar zal ze terecht van profiteren.

Haar medebewoners van vorig jaar herinneren zich hoe moeilijk Julie het had en zetten daarom Eden graag mee in de bloemetjes. Zo deelt Jill op haar Instagram een foto van hem met haar felicitaties. Ook goede vriend Michel deelt zijn gelukwensen. En Kitty en Julie deelden dan wel nooit samen het huis, maar ook zij kan zich als moeder inbeelden hoe moeilijk het moest zijn. 

Bekijk de foto's en felicitaties voor Eden in onze video hieronder.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.