Béa en Kelly kunnen het niet geloven in 'Blind Gekocht': "Het was gewoon tijdverlies"
COS
Béa en Kelly kunnen het niet geloven in 'Blind Gekocht': "Het was gewoon tijdverlies"
Foto: Play4

Vorige week maakten we kennis met de eerste twee koppels in 'Blind Gekocht'. Caroline en Filip leken absoluut niet tevreden met de woning die Béa en Bart voor hen hadden gekocht.

Op donderdag 7 april krijgen ook Aisha en Robin de sleutels van hun nieuwe huis. Ze zoeken al vier jaar naar een huis rond Gent. Hun wensen? Een halfopen bebouwing met zuidgerichte tuin én een garage voor Robins oldtimer.

Dat blijkt een moeilijke opgave voor Béa met een budget van 350.000 euro. Béa botst vanavond om 20.40 uur toch op een woning die op papier alle wensen van het duo kan afvinken: een grote tuin mét garage.

Jani neemt het koppel mee naar de woning die Béa voor hen kocht, maar zijn Robin & Aisha blij met deze buitenkans? "Als we leefruimte moeten inboeten zoals op deze manier, dan voelt dat voor mij verkeerd aan. Dat is die old timer niet waard", klinkt het.

Béa en Kelly geloven niet wat ze horen: "Ik heb het gevoel dat we zoveel tijd hebben besteed om die woning te vinden en dat het gewoon tijdverlies was. Ik vind het zeer teleurstellend", zegt Kelly.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.