Anuna De Wever heeft spijt van haar tweet over Gert Verhulst na felle kritiek: “Ik was boos”
PMN
Anuna De Wever heeft spijt van haar tweet over Gert Verhulst na felle kritiek: “Ik was boos”
Foto: Instagram

Anuna De Wever heeft zich de woede van velen op de hals gehaald door haar tweet over Gert Verhulst. De klimaatactiviste kreeg veel kritiek over zich heen.
 

Gert Verhulst zei afgelopen weekend in ‘De Morgen’ dat Anuna De Wever de partij ‘Groen’ heeft kaalgeplukt en dat haar klimaatmarsen overdreven waren.

"Een oude witte hetero man die de klimaatcrisis compleet minimaliseert en een mening geeft over iets waar hij totaal géén kennis over heeft", reageerde Anuna in een tweet.

Na de vele kritiek die ze gekregen heeft, laat ze weten spijt te hebben van haar tweet. "Ik was boos. Voor de zoveelste keer moest ik iets incasseren zonder tegenwoord en het niet aan mijn hart laten komen."

"Als gevolg tweette ik een ongenuanceerd bericht over een onderwerp dat véél groter is dat een twitter debat. Vind ik dat het onderwerp relevant is? Ja. Maar dat was de foute manier en moment om het aan te brengen."

“We zeggen allemaal wel eens dingen uit frustratie en woede. Ik bewonder degene die daar vrij van zijn. Als gevolg daarvan heeft het een heel ander, ongenuanceerd debat gestart over iets waar ik totaal niet op doelde."

https://twitter.com/AnunaDe/status/1439953825918562311?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1439953825918562311%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redactie24.be%2Fpolitiek%2Fanuna-de-wever-slaat-mea-culpa-na-de-kritiek-op-haar-uithaal-naar-gert-verhulst-127381

Meer nieuws

Meer nieuws

.