Amy Sonck lokt hilarische reactie uit bij vader Wesley: "Ik ga ze de nek omwringen"

door: COS
Amy Sonck in 'De Container Cup'
Afbeelding bron: GoPlay

Het derde seizoen van 'De Container Cup' kwam donderdag 28 april tot een einde. Afsluiten deden Wesley Sonck en Pedro Elias met een duel tussen Team Pedro en Team Wesley.

Pedro Elias en Wesley Sonck mochten zelf een team samenstellen en bij elke discipline één persoon plaatsen. Wanneer het tijd is voor het golfen bij Team Pedro stapt er een jongedame de container binnen. Wesley laat meteen zijn hoofd hangen wanneer hij haar herkent. "Ik wist het, hè." 

"Familie?", vraagt Frank Raes. "Godverdomme, hè, 't is mijn dochter", verduidelijkt Wesley. "Dat was eigenlijk uit het niets dat ik een berichtje kreeg op Instagram. 'Mag ik je telefoonnummer eens? Ik moet je dringend iets vragen.'", legt Amy Sonck uit.

"Maar dat kan niet!", roept Wesley het uit wanneer Amy 100 meter haalt. "Da's toch niet te schatten. Ik ga ze de nek omwringen", grapt hij. "Nu weet ik waarom ze zo gaan oefenen is." Amy beseft meteen: "Die gaat keiteleurgesteld zijn."

Het golfen van Amy haalde uiteindelijk weinig uit bij de eindresultaten, want het was het team van Wesley - met onder anderen Aagje Vanwalleghem, Johan Musseeuw en Steven Defour - dat het duel won.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!