Familie Zoals gevreesd verdwijnt Quinten uit 'Familie': Maxime De Winne heeft verrassende reactie klaar
COS

Veel fans zagen het al aankomen, maar nu is het bevestigd: Maxime De Winne, die acht jaar Quinten speelde, verdwijnt uit 'Familie'.

Donderdagavond neemt Maxime De Winne na acht jaar afscheid van 'Familie'. De exit komt voor veel fans niet als een verrassing. In november merkten we al op dat Maxime De Winne een nieuw kapsel had. In het verleden kondigde dat vaak een nakende exit aan. Dat blijkt nu ook het geval.

"De voorbije jaren heb ik mezelf een paar keer afgevraagd hoe lang ik dit nog kon blijven doen. Maar zelf wilde ik nooit op de rem gaan staan", zegt Maxime aan Het Laatste Nieuws. Hij deed zijn job bij 'Familie' te graag. "Ik ben blij dat de makers dit nu voor mij hebben beslist en heb er ook vrede mee". 

Op Instagram reageert Maxime ook op zijn afscheid. "Genoeg tranen gevloeid zeker... zelfs mijn eigen tenen krullen ervan. Vanavond kiest Quinten voor de gevangenis in Leuven. Zie ik onze Guido terug. Jippie! Bedankt lieve fans voor de heerlijke jaren", zegt hij.

"En wie weet zien we elkaar ooit terug... hier in België vallen de straffen op drugshandel wel mee", merkt de acteur op. Al geeft Maxime wel aan dat hij nu niet bezig is met een eventueel terugkeer. Het 'Familie'-hoofdstuk is voor hem afgesloten.

https://www.instagram.com/p/CnTpw1tNAGS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.