Familie Zo droevig voor Janine Bischops: "Ze herkent mij zelfs niet meer"
COS
Zo droevig voor Janine Bischops: "Ze herkent mij zelfs niet meer"
Foto: VTM/Medialaan

De cast en crew van 'Familie' genieten momenteel van een zomerbreak. Al heel wat afleveringen van het nieuwe seizoen, dat op 28 augustus van start gaat, werden al ingeblikt.

Ook Janine Bischops geniet op dit moment van een verdiende pauze. Op 18 augustus wordt ze opnieuw verwacht op de set van 'Familie'. Ze vindt het nog steeds fantastisch om in de huid van Brigitte te kruipen.

Met haar 81 jaar is ze lang niet de oudste op de set. Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe die de Bomma en Albert spelen hebben de gezegende leeftijd van 96 en 97 jaar. En ook Jaak Van Assche is met zijn 83 ouder dan Janine.

"Het is misschien geen hoofdrol, maar wel een rol met vlees aan. Ik loop daar vaak zingend door de gangen", zegt Janine over haar rol in TV Familie. Aan stoppen om wat meer van haar oude dag te genieten, denkt Janine vooralsnog niet.

"Ik heb in mijn leven al veel genoten, hoor. Zo heb ik bijvoorbeeld met mijn beste vriendin mooie reizen gemaakt", vertelt de actrice. "Helaas is ze nu dement. Ze herkent mij zelfs niet meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.