Yanni Bourguingon en Sandrine André zijn het beu: "Samen naar schrijvers van 'Familie' gestapt"
PMN
Yanni Bourguingon en Sandrine André zijn het beu: "Samen naar schrijvers van 'Familie' gestapt"
Foto: VTM

Het ziet er eigenlijk niet goed uit voor Cedric en Véronique in 'Familie'. Ze zijn beiden levend begraven. De rollen worden door respectievelijk Yanni Bourguignon en Sandrine André gespeeld.

Zoals elk jaar blijven de fans van 'Familie' achter met heel wat vragen. Wie gaat de seizoensfinale overleven en wie niet? Voor het antwoord op die vraag gaan de fans nog een tijdje geduld moeten hebben.

'Familie' is nog maar net begonnen aan de zomerstop. "Het zou wel eens goed kunnen dat mijn personage sterft", doet Yanni Bourguignon erg geheimzinnig in Dag Allemaal. "Ik was er geen fan van om zo opgesloten te zitten in die kleine ruimte."

"Maar vooral het moment dat de bovenkant werd dichtgemaakt, was zeer beklemmend. Het voordeel is dat je niet meer moet spelen dat je het benauwd hebt." Hoet het allemaal zal aflopen zien we pas over een aantal weken. (Lees verder onder de foto)

Yanni is ook met Sandrine André naar de schrijvers van 'Familie' gestapt. "We vonden dat onze personages lang genoeg in onvrede geleefd hebben. En Veronique had iemand nodig nu ze weg is bij Lars, dus waarom haar zoon niet?"

De schrijvers hielden rekening met hun wens. Zo komen moeder en zoon weer terug heel goed overéén. "We zijn heel blij dat we opnieuw sympathieke scènes met elkaar kunnen spelen. Sandrine en ik komen in het echte leven supergoed overéén."

Meer nieuws

Meer nieuws

.