Yanni Bourguignon maakt zich zorgen om 'Familie'-collega Aaron Blommaert
COS
Yanni Bourguignon maakt zich zorgen om 'Familie'-collega Aaron Blommaert
Foto: VTM

Yanni Bourguignon kennen we al Cédric in 'Familie'. Hij kruipt al sinds 2017 in de huid van de zoon va Véronique Van den Bossche (Sandrine André).

Op 4 december 2017 nam Yanni Bourguignon de rol van Cédric over van Bas Van Weert. Cédric was lange tijd niet het meest populaire personage bij de 'Familie'-fans. Daar bracht de komst van Cyra Gwynth als Yoko wel verandering in.

Het was een idee van de kijkers om Cédric een vriendin te geven. "In zijn relatie met Yoko kan Cédric zijn zachtaardige kant tonen, maar hij blijft ook nog altijd de etter uithangen tegen Raven", zegt Yanni in Story.

Op het scherm botert het dan wel niet tussen Raven en Cédric, in het echte leven is dat bij Aaron Blommaert en Yanni gelukkig niet het geval. Opvallend: Yanni en Aaron delen allebei een passie voor acteren én zingen.

Aaron heeft sinds zijn overwinning bij 'The Masked Singer' een bloeiende zangcarrière. "Op een bepaalde manier ben ik gezond jaloers op alles wat hij kan en mag doen", geeft Yanni toe. "Maar ik wil zijn agenda niet."

"Die is voorturend van hier naar daar aan het crossen", merkt Yanni bezorgd op. "Ik wil mezelf niet in duizend bochten moeten wringen. Daarom heb ik ook vier jaar geen theater gedaan, omdat het zo druk was met 'Familie'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.