Familie Verschrikkelijk drama in 'Familie': 'Dit gebeurt er na de bloedstollende midseasonfinale'
COS
Verschrikkelijk drama in 'Familie': 'Dit gebeurt er na de bloedstollende midseasonfinale'
Foto: VTM

Bij 'Familie' wordt er naar een climax toegewerkt. Op vrijdag 6 januari mogen we de bloedstollende midseasonfinale verwachten.

Veel 'Familie'-fans waren te nieuwsgierig om te wachten tot vrijdag en hebben de midseasonfinale alvast in preview bekeken. Ook wat er de kijkers ná die finale, op maandag, te wachten staat, is door velen al geweten. In een spoilergroep op Facebook komen we meer te weten.

We lezen wat er zal gebeuren met Koen (Sieg De Doncker). Die krijgt vrijdag een zware klap met een laptop van Veronique (Sandrine André). Lars (Kürt Rogiers) blaast het plan met Benny en Mathias af en rijdt met Veronique naast zich en Koen op de achterbank naar de spoeddienst.

Terwijl Veronique en Lars ruzie maken over wie de schuldige is in de hele situatie, merken ze plots dat Koen dood is. Ze moeten snel handelen. Lars en Veronique dumpen Koens lichaam in het water. Veronique moet alle (bloed)sporen in de loft gaan uitwissen.

"Het belangrijkste is dat we allebei dezelfde versie vertellen", zegt Lars nog aan zijn ex. Zo vertellen ze dat Koen zélf vertrokken is. De vraag is vooral: is Koen écht dood of zien we hem binnenkort alsnog opnieuw opduiken?

Meer nieuws

Meer nieuws

.