Familie Verrassing van formaat bij 'Familie': 'Deze ontslagen acteurs keren binnenkort terug'
COS

Afgelopen weekend vond in de Lotto Arena het spetterende '30 jaar Familie'-feest plaats. Op het podium ontbraken - na de golf van ontslagen van afgelopen jaar - een heleboel geliefde gezichten.

We moesten afgelopen jaar van heel wat 'Familie'-gezichten afscheid nemen. Er waren de dood van Iris (Marianne Devriese), Peter (Gunther Levi) en Martine Jonckheere (Marie-Rose), maar ook het vertrek van Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck).

De ontgoocheling bij de acteurs én bij de kijkers was groot, maar nu hebben Ludo en Hilde fijn nieuws gekregen. Ze duiken binnenkort namelijk opnieuw op in 'Familie'. "We werden gevraagd voor enkele scènes in de kerstaflevering van 'Familie' en hebben allebei toegezegd”, zegt Hilde aan Het Laatste Nieuws.

Jenny en Patrick keren binnenkort terug van hun huwelijksreis en zullen in de buurt van Benny gaan wonen. "We zouden daar in theorie dus af en toe nog eens kunnen binnenspringen of opduiken. Ik heb begrepen dat de makers dat misschien nog van plan zijn, ook al zijn daar nu nog geen concrete plannen voor."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.