Familie Verrassend nieuws: Marianne Devriese terug op set van 'Familie' na dood Iris
COS

Eind 2021 kwam in 'Familie' erg onverwachts het personage Iris om het leven. Marianne Devriese, die haar én voordien ook Evi vertolkte, is echter terug op de set te vinden.

Acteren bij 'Familie' zit er voor Marianne Devriese niet in nadat haar eerste personage Evi en met Iris enkele maanden geleden ook haar tweede personage om het leven kwam. De bazen kwamen echter met een erg opvallend voorstel.

Marianne had al met het idee gespeeld om bij de productie aan de slag te gaan, maar concrete plannen daarvoor waren er niet. "Tot ik wat later een telefoontje kreeg met de vraag of ik geen zin had om afleveringen te regisseren", zegt Marianne in Story.

'Zot, ik kan dat niet', was Mariannes eerste reactie. Ze heeft er immers niet voor gestudeerd. Marianne besefte echter snel dat ze wel troeven heeft die andere regisseurs misschien niet hebben. Uiteindelijk besloot ze toch om de sprong te wagen.

Eind november startte ze met haar nieuwe job en liep ze vooral mee met de andere regisseurs. Eind februari was haar eerste echte draaidag. In mei zullen Mariannes eerste afleveringen te zien zijn.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.