Verrassend! Bekend gezicht duikt tegelijkertijd op in 'Familie' én 'Thuis'
COS
Verrassend! Bekend gezicht duikt tegelijkertijd op in 'Familie' én 'Thuis'
Foto: VRT MAX

Opvallende comeback in 'Thuis': actrice Lotte Vannieuwenborg keert terug al Katrien. Ze zal een grote rol spelen in het ouderschapstraject van Paulien en Lowie.

Lotte Vannieuwenborg keert na negen jaar terug als Katrien in 'Thuis'. Ze zal de eiceldonor van zus Paulien en Lowie worden. Dat de makers van 'Thuis' haar opnieuw zouden opbellen, had ze niet gewacht. Maar ze zag de comeback wel meteen zitten.

Geheel toevallig kreeg Lotte wat later ook een telefoontje van de makers van 'Familie'. Ook daar dook Lotte vijf jaar geleden al eens op als Eva, een jeugdvriendin van Zjef. Zij en haar vrouw vragen nu aan Zjef en Rudi, die de biologische vader van hun kindje is, om te babysitten op Finn terwijl ze op reis gaan.

Op tv zullen de uitzendingen met Lotte overlappen, maar de opnamedagen niet. "Ik moest dus niet van de ene tv-set naar de andere rennen", vertelt Lotte aan HLN. "Door de aangepaste styling en het kapsel zie ik er in beeld ook telkens anders uit. Er zal bij de kijker geen verwarring mogelijk zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.