Familie Verpleger Tony neemt een opvallende beslissing over Hanne in Familie
PMN
Verpleger Tony neemt een opvallende beslissing over Hanne in Familie
Foto: VTM

Morgen start er een nieuwe week van Familie. Is dit de week dat Hanne uit de klauwen van Tony verlost zal worden? We zetten even op een rij wat er deze week allemaal staat te gebeuren.
 

Hanne is woedend op Tony. Niko, Mieke, Zjef en Rudi amuseren zich nu ze opnieuw onder hetzelfde dak wonen. Ten huize Stefanie is de sfeer echter ondermaats. Brigitte wacht op een plan van Zjef voor een eco-vriendelijke foodbar. Hij roept de hulp in van Iris. Lars zet een belangrijke stap.

Lars is verrast, maar vreest voor stilte voor de storm. Bahar trekt in bij Stefanie, Guido en Quinten. Ze wordt al snel geconfronteerd met spanningen. Tony probeert punten te scoren. Mieke en Rudi doen hun uiterste best om Quinten op te krikken. Jenny vermoedt dat Patrick grote plannen heeft voor hun verjaardag. Jonas krijgt bezoek.

Jonas doorziet Amélie, maar zij doet hem beloven tegen niemand iets te zeggen. Bahar probeert een luisterend oor te zijn voor Quinten. Guido zet op zijn beurt het beste beentje voor door te koken. Benny kan op weinig begrip rekenen van zijn huisgenoten. Anna en Albert doen een ontdekking.

Bahar heeft genoeg van de aanhoudende ruzies in huis. Ze dreigt ermee opnieuw te verhuizen. Benny overtuigt Rudy en Jenny om een weddenschap af te sluiten. Jan is woedend over wat er in de pers over Hanne verschijnt. Een gesprek met Peter brengt niet veel beterschap. Raven neemt een belangrijke beslissing.

Cédric vindt dat Véronique alleen maar rekening houdt met zichzelf. Ze probeert hem van het tegendeel te overtuigen. Guido en Stefanie gaan een gesprek met elkaar aan. Raven is woedend door wat hij te horen krijgt. Jonas probeert Amèlie te overtuigen om hem in vertrouwen te nemen. In de Jan & Alleman krijgt hij 's avonds bezoek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.