Veel miserie in nieuw seizoen van Familie: Al deze personages zitten tot over hun oren in de problemen
PMN

Vanaf maandag start het nieuwe seizoen van Familie. Het gaat verder waar het vier maanden gestopt is door de coronacrisis.

Het gaat spannend worden, maar het staat nu al vast dat er heel wat personages zijn die het nieuwe seizoen starten met een gigantische problemen.

Zo zit Hanne écht wel in de problemen, of beter gezegd in nood. Ze is ontvoerd door verpleger Tony en dat op een moment dat Hanne hoogzwanger is. Als het kindje komt, zal ze bij haar buurman moeten bevallen of kan ze nog ontsnappen? Hanne is het kotsbeu en wordt radeloos.

Maar ook verpleger Tony voelt de spanning heus wel. Het wordt allemaal een stuk moeilijker met een opstandige Hanne. Bovendien moet hij voor Quinten de schijn hoog blijven houden. Kan Tony dit nog lang volhouden of kraakt hij volledig? Ook hij zit tot over zijn oren in de problemen.

En ook voor Quinten is het stilaan een uitzichtloze situatie aan het worden. De politie zoekt Hanne maar vindt niets. En dan te bedenken dat Quinten vatbaar is voor alcohol. Hij had nog niet zo lang geleden een alcoholverslaving. Beginnen drinken zouden zijn problemen alleen maar erger maken.

Wie ook iets strafs kan gebruiken om te drinken is Cédric. Nog maar net zijn kindje verloren in een tragisch ongeluk of hij ziet met Alex opnieuw iemand sterven die hem zeer dierbaar is. Cédric laat zijn tranen opnieuw de vrije loop. Hoeveel kan een jongeman nog aan? Hij gelooft niet dat Alex vermoord is. Cédric kennende, gaat hij het hier niet bij laten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.