Straffe bekentenis van Sandrine André over 'Familie'
COS
Straffe bekentenis van Sandrine André over 'Familie'
Foto: VTM

Sandrine André kennen we als Veronique in 'Familie'. Tien jaar geleden nam de actrice de rol over van haar voorgangster Anne Somers.

Deze week viert Sandrine André dat ze tien jaar als Veronique Van den Bossche op de set van 'Familie' staat. Eigenlijk was dat helemaal niet de bedoeling. Dat ze Veronique zou gaan spelen, was voor haar ook een grote verrassing.

"Ik was gecast voor een compleet andere rol in 'Familie'. Ik zou namelijk Liesbeth spelen en een koppel vormen met Benny, de rol van Roel Vanderstukken", zegt Sandrine aan HLN.

Sandrine keek er erg naar uit, want ze had al eens de zus van Roel gespeeld in 'Wittekerke'. Haar contract bij 'Familie' was getekend, maar enkele maanden voor haar opnames zouden starten, kreeg Sandrine de vraag om de rol van Veronique over te nemen.

"Achter de schermen was blijkbaar beslist om de samenwerking met Anne stop te zetten en men zocht een vervangster. Ik heb toegezegd en Hilde De Baerdemaeker is dan uiteindelijk Liesbeth geworden", aldus Sandrine André.

Meer nieuws

Meer nieuws

.