Familie Staat er te gebeuren in 'Familie': Niko begaat stommiteit, Ravens gemoedstoestand gaat van kwaad naar erger
PMN
Staat er te gebeuren in 'Familie': Niko begaat stommiteit, Ravens gemoedstoestand gaat van kwaad naar erger
Foto: VTM

De eerste week van het nieuwe seizoen hebben we achter de rug. Ook in de tweede week staat er heel wat te gebeuren. Dit is wat er de komende week in ‘Familie’ staat te gebeuren.

Maandag 4 september
Vanessa kan niet snel genoeg in haar nieuwe, oude job vliegen. Wanneer blijkt dat ze zal vervangen worden door een knappe dame, besluit ze toch wat langer te blijven. Brigitte vreest dat de werknemers bij Wolff & Bos misbruik zullen maken van de situatie. Niko breekt zijn voorwaarden...

Dinsdag 5 september
Rudi vindt dat Niko het voordeel van de twijfel verdient. Volgens Zjef is Niko echter de enige verantwoordelijke voor wat er is gebeurd. Jamila stort zich op haar modellenwerk, maar haar positieve spirit verdwijnt al snel als sneeuw voor de zon. Een emotionele Jelle gaat de confrontatie aan met Sam.

Woensdag 6 september
Ravens gemoedstoestand gaat van kwaad naar erger. Ondertussen worstelt Jelle met de breuk met Jamila. Toch wil hij weten hoe haar casting is verlopen. Benny vindt dat Samira Brahim te fel bemoedert. Sam is doodsbang maar vindt troost bij Niko.

Donderdag 7 september
Niko is in de war door zijn gevoelens voor Sam en schuldgevoelens tegenover Mieke. Jelle maakt stiekem een promofilmpje voor Jamila, dat al snel razend populair wordt. Samira wil dat Brahim zich volwassen begint te gedragen. Hij heeft het gevoel dat zij hem onderschat en wil zich bewijzen.

Vrijdag 8 september
Brahim wil zijn volwassenheid bewijzen, maar de taakjes worden hem teveel. De situatie loopt dan ook grandioos uit de hand... Hanne bereidt zich voor om alleen te gaan wonen. Ze beseft dat ze niet zal rondkomen met haar eigen inkomen en op zoek moet naar een roommate. In de brouwerij bereiken de spanningen een hoogtepunt.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.