Familie Staat er te gebeuren in Familie: Véronique wordt geconfronteerd met een belangrijke ontdekking, spanning tussen Mieke en haar huisgenoten is groter dan ooit
PMN
Staat er te gebeuren in Familie: Véronique wordt geconfronteerd met een belangrijke ontdekking, spanning tussen Mieke en haar huisgenoten is groter dan ooit
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in Familie’.

Yoko zorgt ervoor dat er een reportage over de nieuwe foodbar wordt gedraaid. Véronique besluit een klacht in te dienen tegen Koen, maar vreest dat de politie haar doorheeft. Lars probeert haar van het tegendeel te overtuigen, hoewel hij zelf ook heel zenuwachtig is.

Dat betert er niet op wanneer Véronique ‘s avonds gevolgd wordt. Jelle is ervan overtuigd dat Louise haar battle zal winnen. Jamila jaagt hem echter schrik aan en doet hem twijfelen.

Vanessa doet er alles aan om Yoko te vergeten. Mathias probeert haar op te beuren. De discussie tussen Rudi, Mieke, Zjef en Niko blijft maar nazinderen.

Véronique kampt nog steeds met heel wat paniekaanvallen en nachtmerries. Hanne probeert haar tot rust te brengen en zorgt voor afleiding.

In de brouwerij laait opnieuw een grote ruzie op en die heeft effect op Finn. Mathias laat Lars weten dat hij ondervraagd is door de politie. Rudi doet een poging om op Finn in te praten.

Eva wil de situatie laten bekoelen. Cédric is van zijn melk door een onverwacht bezoekje van Yoko aan de Foodbar. Hanne wil de sfeer tussen Mieke en haar huisgenoten herstellen, maar de spanning is groter dan ooit. Komt het nog wel goed?

Lars verzwijgt de waarheid tegenover Raven, maar bekent dat hij zich zorgen maakt over het politieonderzoek. Cédric krijgt een nieuwe grill van Yoko te verduren. Véronique wordt geconfronteerd met een belangrijke ontdekking.

Meer nieuws

Meer nieuws

.