Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Veronique krijgt pijnlijke boodschap te horen, Vanessa krijgt onaangenaam bezoek
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Veronique krijgt pijnlijke boodschap te horen, Vanessa krijgt onaangenaam bezoek
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in 'Familie'.

Sam vindt dat ze te hard bepamperd wordt door Mieke. Niko vraagt Mieke om Sam meer ruimte te geven. Jamila is doodnerveus voor de fotoshoot.

Samira probeert Jamila duidelijk te maken waarom ze niet wil dat haar foto’s gebruikt worden voor de reclamecampagne van Wolff & Bos. Rudi ontdekt dat Zjef zijn plannen is gaan voorleggen bij Lars. Yoko wil niet meer in de horeca werken.

Brigitte neemt een assessment interview af van Yoko. Mathias vindt het erg dat hij zijn gezin niet beter heeft kunnen beschermen. Alfons is kwaad op Benny, maar Benny is niet van plan Karin te aanvaarden.

Veronique is ervan overtuigd dat ze gestalkt wordt door Elena. Lars vertelt Cédric over de ingebeelde angsten van Véronique. Cédric, Lars en Rudi maken Veronique duidelijk dat het beter is dat ze zich laat opnemen.

Cédric wil zich niet laten meeslepen door de problemen met zijn moeder. Raven wil het goedmaken met Louise. Benny ontdekt dat Brahim condooms heeft gekocht, maar schrikt wanneer hij te weten komt voor wie ze bedoeld zijn. Vanessa krijgt onaangenaam bezoek over de vloer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.