Familie Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Veronique haar angsten nemen de bovenhand, Benny is helemaal van zijn melk
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Veronique haar angsten nemen de bovenhand, Benny is helemaal van zijn melk
Foto: Medialaan

De fans van ‘Familie’ kunnen niet wachten tot maandag. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap.
 

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in Familie’.

Veroniques angsten spelen weer op na een nieuw voorstel van Lars. Benny wil Freddy uitnodigen, maar Samira is sceptisch over zijn verleden. Jan wordt ‘s nachts wakker van eigenaardige geluiden in huis.

Hij maakt zich ongerust en weet niet wat hij moet denken. Niko wil Zjef een lesje leren, maar die gooit alleen maar olie op het vuur. Cédric krijgt van Yoko een duidelijk signaal.

Raven probeert de bewoners van het studentenkot in toom te houden, tot hij plots een ontdekking doet. Hij bedenkt samen met Jelle en Louise een plan om Freek voor eens en altijd buiten te werken.

Benny is van zijn melk wanneer hij de geluiden in Jans appartement hoort. Veroniques angsten dreigen alsmaar meer de bovenhand te halen. Vanessa schraapt eindelijk haar moed bij elkaar om Yoko te contacteren.

Dat gesprek loopt echter niet zoals verwacht. Samira vreest dat Brahim te veel hooi op zijn vork neemt. Het gebrek aan nachtrust weegt zwaar op Hanne en Veronique.

Lars blijft zich intussen zorgen over het lopende onderzoek. Samira is op haar hoede voor Freddy. In de brouwerij blijven de ruzies aanhouden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.